Παράδοση

Η εταιρεία μας προσφέρει 3 τρόπους διακίνησης των παραγγελιών σας.

α) Μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Speedx. Η κανονικός, εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες μέρες συμπεριλαμβανομένου του χρόνου προετοιμασίας της παραγγελίας σας και της διάρκειας παράδοσης από τις ταχυμεταφορές, ανάλογα την ώρα που καταχωρήθηκε η παραγγελία και την περιοχή παράδοσης (κάποιες περιοχές θεωρούνται δυσπρόσιτες και απαιτούν μία επιπλέον μέρα). Το κόστος της αποστολής είναι 4€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για παραγγελίες έως και 50€ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€, σε κάθε περίπτωση μέχρι 5kg ογκομετρικού βάρους. Σε περίπτωση που το ογκομετρικό βάρος υπερβαίνει τα 5kg υπάρχει η πιθανότητα τα έξοδα αποστολής να αναπροσαρμοστούν ή να αποσταλεί η παραγγελία σας μέσω μεταφορικής εταιρείας, πάντα κατόπιν πρότερης επικοινωνίας και συμφωνίας με τον πελάτη. 

β) Παραλαβή από το κατάστημά μας. Μπορείτε πάντα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα από την στιγμή που θα σας ειδοποιήσουμε ότι είναι έτοιμη, τηλεφωνικά ή/και μέσω e-mail. Ο χρόνος ολοκλήρωσης της παραγγελίας είναι αυθημερόν ή την επόμενη ημέρα.

γ) Παράδοση στον χώρο σας με ιδία μέσα. Για την πόλη της Ξάνθης και της εγγύτερης περιοχής μπορούμε να αποστείλουμε δωρεάν την παραγγελία στον πελάτη δωρεάν, με ιδία μέσα, εφόσον η συνολική αξία είναι άνω των 20€.

Γενικά:

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάποιο προϊόν να μην είναι διαθέσιμο στην ζητούμενη από τον πελάτη ποσότητα ή να βρεθεί ελάττωμα κατά τον τελικό έλεγχο πριν την αποστολή ή ακόμη για λόγους ανωτέρας βίας και εν τέλει άθελά μας να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση. Από πλευράς μας, σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε από την πρώτη στιγμή για τυχόν τέτοιες περιπτώσεις. Ζητούμε κατανόηση για αυτές τις περιπτώσεις, ιδίως για την περίοδο της πανδημίας που και το δικό μας κατάστημα καθώς και οι ταχυμεταφορές είναι επιβαρυμένες σε μεγάλο βαθμό.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα κατ' εξαίρεση, εφόσον επιθυμεί ο πελάτης, αποστολή με δική του εταιρεία ταχυμεταφορών και έξοδα παραλήπτη εφόσον έχει γίνει πληρωμή της παραγγελίας με τρόπο διαφορετικό της αντικαταβολής.