Μαρκαδόρος Χαρτονομισμάτων (ανίχνευση πλαστών)
Περάστε τον μαρκαδόρο πάνω από το χαρτονόμισμα. Εάν είναι πλαστό, το σημείο αυτό θα μαυρίσει, διαφορετικά το μελάνι θα εξαφανισθεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανίχνευση βασίζεται μόνο στις ιδιότητες του χαρτιού των γνήσιων χαρτονομισμάτων Ευρώ. Ως εκ τούτου, δεν δίδεται καμία εγγύση για την επιτυχία της ανίχνευσης πλαστών! 
-10%
Ανιχνευτής Safescan 155-S
Ο ανιχνευτής 155 της Safescan με 7 σημεία ελέγχου γνησιότητας και δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης για νέα χαρτονομίσματα, καθώς και προαιρετική δυνατότητα να περατραπεί σε φορητή συσκευή με μπαταρία (δεν περιλαμβάνεται), αποτελεί την πλέον καθολική λύση για τον επαγγελματία.
117,00 €
130,00 €
Μόνο Online!-12%
Εκτυπωτής Dymo Label Writer 450
Αποτελεσματική εκτύπωση ετικετών για οποιοδήποτε προϋπολογισμό. Επαγγελματική λύση σηματοδότησηςκαι αλληλογραφίας για το πολυάσχολο γραφείο σας.
127,60 €
145,00 €
Μπαταρία Safescan LB-105
Προϊόν Κατά Παραγγελία!
Μετατρέψτε τον ανιχνευτή σας σε φορητό. Επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας έως και 30 ωρών.
Συμβατό με συσκευές Safescan 155-S, 165-S 185-S
Μόνο Online!
Εκτυπωτής Dymo Label Writer Wireless
Ετικετογράφος γραφείου, συμπαγής, εργονομικός και ιδιαίτερα απλός στη χρήση. Δίνει τη δυνατότητα απευθείας εκτύπωσης από Mac, PC, smartphones και tablet, με τη χρήση του ενσωματωμένου Wi-Fi ή του δικτύου DYMO LabelWriter Wireless για εύκολη κοινή χρήση. Διαθέτει τεχνολογία άμεσης θερμικής εκτύπωσης και συμβάλει στην εξοικονόμιση μελάνης ή γραφίτη, αποτρέποντας τις περιττές εκτυπώσεις ετικετών.
Μετρητής Χαρτονομισμάτων Safescan 2265
Τοποθετήστε ΜΕΙΚΤΑ χαρτονομίσματα και το Safescan 2265 ελέγχει την γνησιότητά τους σε 5 σημεία, καθώς ταυτόχρονα υπολογίζει και την συνολική τους αξία. Φυσικά, εχει την δυνατότητα αναβάθμισης με την έκδοση νέων χαρτονομισμάτων.